След сигнал в HelpBook: Благодаря за бързата реакция на Столичната община

Ако видите нередност, пишете в платформата

11.11.2022 | 22:50 Редактор: Анисия Иванова
След сигнал в HelpBook: Благодаря за бързата реакция на Столичната община

Наш потребител от столичния район "Сердика" ни прати интересен сигнал в платформата на Helpbook.info. Той доброволно е извършил почистване на обществени площи, като събрал голямо количество сухи листа в чували. "Моля ви да бъдат извозени, защото неизвестни граждани започнаха да изхвърлят битови отпадъци до чувалите с листата", пише той.

Впоследствие изпрати и втори сигнал до нас с благодарност: "Благодаря на служителите от Столичен Инспекторат за бързата реакция по повод на отправено искане за извозване на чували с листа от улични дървета, които бяха струпани на ъгъла на ул. "Петър Величков" и ул. "Самолет" в кв. "Орландовци". Благодаря ви и за подменените кофи за смет", завършва сигналът.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info.

Снимка: БГНЕС