Изтрити зебри в Кърджали, обществените площи са превърнати в сметища

Потребител изпрати множество снимки в платформата Helpbook

19.10.2022 | 22:58 Редактор: Анисия Иванова
Изтрити зебри в Кърджали, обществените площи са превърнати в сметища

В платформата на Helpbook.info наш потребител ни изпрати снимки от актуалното състоянието на Кърджали - занемарени улици и пешеходни пътеки, непочистени боклуци.

Заснети са различни части в града, от които е видно, че фирмите отговорни за чистотата си вършат работата меко казано "през пръсти". Неизметени и неизвозени сухи листа, както и боклуци от всякакво естество се валят по градинки, улици и тротоари. Остатъци от съоръжения на места за игра, които някога са били детски площадки не само "красят“ пейзажа, но и представляват потенциална опасност за всеки, дръзнал да ги ползва по предназначение.

Не е намерено за нужно да се поставят пешеходни пътеки на оживени кръстовища, а там, където ги има, са бледи или изтрити. Очакваме реакция и отговори от Общината и съответните органи.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК