Абсурдно: Училищен двор в Кърджали е превърнат в паркинг

Ако видите нередност, подайте сигнал в Helpbook

19.10.2022 | 22:25 Редактор: Анисия Иванова
Абсурдно: Училищен двор в Кърджали е превърнат в паркинг

Никак не са малко проблемите в Кърджали, според изпратените сигнали в платформата на Helpbook.info. Наш потребител е възмутен от масовото и безотговорно паркиране на места, където е направо абсурдно. Ето какво ни пише той:

"След въвеждането на Синя зона в град Кърджали, дворовете на училищата се превърнаха в паркинги. Прилагам снимки от Езикова гимназия "Христо Ботев", площадката пред подготвителните група, където играят най-малките деца. Същото е и СУ "Отец Пайсий", отново пред сградата на първите класове, където всички паркират, включително и общинските служители, включително съм виждала колата на кмета да маневрира, без да се съобразява, че там играят малки деца. Абсолютно да се затворят с катинари вратите към двора и да не се допускат никакви коли на територията на училищата", призовава нашият потребител.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК