Поредно нагло паркиране в зелени площи край църква в Русе

В HelpBook получихме сигнал и за опасни, изгнили борове в русенско село

14.10.2022 | 17:15 Редактор: Анисия Иванова
Поредно нагло паркиране в зелени площи край църква в Русе

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха снимки, на които е заснет поредният наглец, паркирал в тревни площи на градинка пред църква в Русе.

"В градинката до църквата “Св. Николай” - Русе автомобил беше паркирал най-нагло почти по средата на полянката от северният край на църквата. Това тук е почти ежедневно и въпреки обещанието и решението на КОБД към Община Русе да поставят ограничителни колчета - такива все още няма. Докато е така, ще спират все така нагло. Трева не остана вече!", пише в сигнала

В село Николово в близост до града предупреждават за огромни борове, които в основата на ствола са изгнили и са пред падане, което е сериозна предпоставка за възникване на инциденти с преминаващи хора и автомобили.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК