Сигнал: Столично заведение продава вкиснала супа за обяд

Чрез Helpbook потребител апелира БАБХ да извърши проверка

12.10.2022 | 12:30 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Столично заведение продава вкиснала супа за обяд

В сигнал до платформата на Helpbook.info  потребител апелира Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) да извърши проверка на заведение за хранене в София.

"На 7-октомври (петък) около 13 часа закупих за вкъщи 2 супи свински гулаш от обедното меню на заведение "Моториста" в квартал "Младост" 4. Прибрах я в хладилника 10 минути по-късно. За вечеря я претоплих, но още докато се топлеше, замириса много неприятно. Когато я извадих от печката, я оставих настрана и след по-малко от пет минути, когато я разбърках, супата беше толкова вкисната, че се беше газирала. Пояснявам, че съм бременна, а дъщеря ми, която също трябваше да яде, е на 4 години", гласи сигналът.

Ако видите нередност, подайте онлайн сигнал в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Pixabay

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 1 година
Вкисналата супа в н-ското заведение,е като кухото и безполезно предаване по телевизията на народа,"Последният печели"! "Водещият",добър естраден,оперетен,оперен певец,вместо да ходи на участие ката клетите си колеги,се подвизава в бнт с едночасово предаване,което се повтаря във всички клонове на националната тв.Тоест,пет часа скъпо телевизионно време,се отделят за това кухо и не значимо предаване.Какво би казал Панаьот Панаьотов примерно,който се чуди как да свърже двата края и не само той. Сигнализирай за неуместен коментар