От Helpbook: Изградиха детска площадка върху общите части и паркинга

Лишени сме от правото да паркираме, пишат потребители от София

08.10.2022 | 06:30 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Изградиха детска площадка върху общите части и паркинга

В платформата Helpbook.info получихме интересен сигнал за от София за изграждане на детска площадка върху общи части и паркинг.

"Здравейте, моля за съдействие за незаконно изграждане на детски люлки, пързалки, шатра, пейки, маса, пясъчник на паркинг без съгласието на всички собственици. Мястото е блок 33А , вх. "B", ул. "Ген Иван Колев", София, в "Кръстова вада". Съоръженията са поставени върху самите паркоместа от няколко семейства, живущи в блока. Същите бяха монтирани, въпреки изричното несъгласие на голяма част от етажните собственици на вход "B", обективирано в няколко подписки от общо събрание, които можем да предоставим при нужда. Заради неправомерно поставените съоръжения, част от живущите сме лишени от правото си да ползваме паркинга.", пише в сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК