Сигнал: Опасни клони възпрепятстват ремонт

В Helpbook получихме сигнал от столичния район "Люлин"

17.09.2022 | 06:55 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал: Опасни клони възпрепятстват ремонт

Наш потребител, който е собственик на трафопост в столичния район "Люлин", ни сигнализира за опасни клони на дървета в платформата на Helpbook.info.

"Бих искал да бъдат отрязани клоните на дърветата, които попадат върху покрива на притежаваното от мен помещение, тъй като възпрепятстват правото ми на собственост. Към момента е невъзможно да се направи спешен ремонт на покрива, също така клоните попадат и върху улуците на сградата, което води до проблеми с оттичането на дъждовните води. Изпитвам затруднения и при ремонта на фасадата на помещението, поради което моля компетентните лица да извършат незабавно отстраняване на клоните на дърветата в близост до имота ми", се настоява в сигнала.

В случай че забележите нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК