От Helpbook: Пътят е в критично състояние, помогнете

В платформата получихме сигнали от Габрово и Кърджали

06.09.2022 | 13:23 Редактор: Анисия Иванова
От Helpbook: Пътят е в критично състояние, помогнете

Не са малко случаите, когато се случват тежки инциденти заради дупки на пътното платно или тротоара. В платформата на Helpbook.info пристигат сигнали с подобни проблеми от цялата страна. Наш потребител от Габрово ни пише следното:

"Всеки ден ми се налага да минавам по ул. "Елховска" и ул. "Бачково" с кола. Пътят е във все по-критично състояние. Разбирам, че се чакат други ремонти по ВИК, но сърдечно Ви моля поне да бъдат закърпени зеещите дупки. Освен това дупките по ул. "Бакойска" също имат спешна нужда от поправка. Ежедневно се движат автомобили и разминаването става все по-трудно. Няма друга улица за стигане до квартала, а минаването по пътя е невъзможно, без да попаднеш в образувалата се конфигурация от дупки. Моля ви, направете нещо...", завършва сигналът.

Друг наш потребител се опасява за здравето и живота на преминаващите по тротоар и булевард в град Кърджали. Според изпратения сигнал въпросният участък е осеян с множество дупки и препятствия от всякакво естество. На терена има няколко необезопасени изкопа, а нещата се влошават с изцяло липсата на осветление. Молбата е за взимане на незабавни мерки.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК