Йотова: Противопоставянето на партиите трябва да остане назад и да се дават конкретни решения

Вицепрезидентът заяви, че очаква след изборите да види стабилна и сигурна България

03.09.2022 | 14:07 Редактор: Теодора Патронова

Противопоставянето между партиите трябва да остане на заден план и да се дават конкретни решения за преодоляването на кризите в България. Така вицепрезидентът Илияна Йотова очаква да протече предизборната кампания на политическите сили.

Йотова заяви, че очаква след изборите да види стабилна и сигурна България, със стабилно мнозинство в Парламента.

"Тази кампания ще бъде важна в няколко посоки. Много се надявам, че ще бъде изоставен тонът и начинът, по който се водеше политическата дискусия в последните няколко парламента. Ще очакваме като граждани от политическите партии не да разказват визии и големи проекти, а конкретните им прагматични решения", изтъкна тя.

Вицепрезидентът е на посещение в Перперикон, по покана на Регионалния исторически музей в Кърджали и екипа на археолога Николай Овчаров. Тя ще се запознае с новите открития в археологическия комплекс и ще се срещне с кмета на Кърджали Хасан Азис.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
избори
преди 1 година
Каква е ролята на партиите? Те отдавна не представляват части от населението! Те представляват само корумпираните си елити, които се стремят към властта само за да крадат обществени средства! Народът най-често гласува с отрицателен вот, за да накаже бившите управляващи. Но, новите се оказват същите. Тогава, на следващите избори наказваме и тях. От цялата тази безплодна игра на избори, държавата става все по-бедна, както и населението, а политиците крадат необезпокоявани и се "борят" с корупцията Сигнализирай за неуместен коментар