От HelpBook: Задръстването е кошмарно, паркират въпреки забраната

В платформата получихме сигнал от кв. "Княжево" в София

25.08.2022 | 22:37 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Задръстването е кошмарно, паркират въпреки забраната

Проблемът с неправилно паркиралите или изоставени коли продължава. В платформата на Helpbook.info продължаваме да получаваме сигнали от страната.

Наш потребител от София ни алармира за ежедневно неправилно паркиране на ул. "Миле Попйорданов" в кв. "Княжево", местност Карпузица. Всеки ден в участък на тази улица има колона от неправилно паркирали автомобили. Особено в сутрешните часове и следобедните, когато хората отиват и се връщат от работа, се образува неповторима тапа и задръстване с хиляди въпросителни къде да се завреш, за да се разминеш, описва той ситуацията.

"Улицата е двупосочна, има знак паркирането е забранено, но той никога не се спазва! Минаването е пълен кошмар, а разминаването на моменти невъзможно, защото се образува колона от коли, която изчаква идващите в посока поделението да преминат. Прилагам снимки от тази сутрин, като апелирам за вземане на спешни радикални мерки относно този постоянен проблем! Като гражданин на София, който заплаща редовно своите данъци, винетни такси, всички зелени, сини зони и т.н. мисля, че имам право на отговор". Сигналът завършва с надежда скоро жалбата да бъде разгледана и да има решение на проблема.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК