Сигнал от Русе: Опасност от ПТП заради избуяла растителност и неглижирането ѝ

Молбата в Helpbook е за напълно премахване на храстите и дърветата

22.08.2022 | 20:40 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от Русе: Опасност от ПТП заради избуяла растителност и неглижирането ѝ

В платформата на Helpbook.info получихме поредния сигнал за избуяла растителност и неглижирането й. Този път ни пише потребител от Русе:

"Уважaeми представители на Община Русе, пиша във връзка с увеличена растителност на общински път Русе - п.к. Мартен, нова промишлена зона, в участъка на десния завой преди отбивката за "Гранична полиция". Увеличената растителност, високи дървета и надвиснали клони стесняват пътното платно и създават предпоставка за тежко ПТП, особено в случай на преминаване през завоя на високи превозни средства като автобуси и камиони. При преминаване през завоя на автобус или камион водачът му навлиза в платното за насрещно движение, за да избегне контакт с клоните от дясната му страна. Допълнително увеличената растителност и дървета ограничават видимостта към отбивките за "Гранична полиция" и фирма МБМ Металуърк.

Молбата ми е за напълно премахване на храстите и дърветата и осветляване на пътния участък, за да се намали вероятността за възникване на ПТП", пише нашият потребител.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК