От HelpBook: Законен ли е строителният обект край стадион "Царско село"?

Никъде няма поставена табела за текущия строеж, според изпратения до платформата ни сигнал

26.07.2022 | 20:43 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Законен ли е строителният обект край стадион

В Helpbook.info получихме два сигнала за започнат строеж в района на стадион Царско село край София. Потребителите се оплакват от непрекъснат шум и от липса на информация относно законноста на строителния обект.

"Здравейте, бих искала да подам сигнал за системно нарушаване на шума от строителен обект, намиращ се в кв. "Драгалевци", ул. "Момино венче" 19-20 непосредствено зад кооперацията и стадион "Царско Село". От близо 3 месеца строители работят и копаят денонощно зад нашата кооперация, включително събота и неделя от 8 сутринта. Вдигат прах и неописуем шум, след като потърсихме информация за обекта и не открихме никаква налична, ни наведе на мисълта за нередности на съответния обект. Никъде няма поставена табела за текущия строеж и самите работници отговарят уклончиво…Молим за съдействие от ваша страна и проверка!", пише в първия сигнал.

Според втория сигнал работниците са без каски на обекта, камионите вдигат прахоляк, който отива в съседните жилищни сгради и се наблюдава изкуствено завишаване на кота 0. Изпратени са и снимки от мястото.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК