Десислава Атанасова: Рашков е радост, изберете го за президент

Според нея ГЕРБ е изживяла най-голямата си консолидация, благодарение на него

22.07.2022 | 12:24 Редактор: Петя Кръстева
Десислава Атанасова: Рашков е радост, изберете го за президент

След като получите подкрепата да изберете Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ, вие ще предложите и предсрочни президентски избори, за да го изберете и за президент на Република България. Иначе не виждам никаква логична връзка във вашето говорене. Това е абсолютно несериозно, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната трибуна, обръщайки се към "Продължаваме промяната".

В днешния ден депутатите подхваната процедурните правила за избор на шеф на Антикорупционната комисия, а депутатите от ГЕРБ вземат активно участие. На парламентарната трибуна Десислава Атанасова застана с черно-бял плакат с лика на настоящия вътрешен министър в оставка, а от депутатските банки Асен Балтов размаха снимка с портрета на Рашков.

"За нас Бойко Рашков е радост! Да го изберем още сега за председател на КПКОНПИ, защо се занимаваме с процедурни правила", попита Атанасова, цитирана от БГНЕС.

Тя заяви, че след извършения, незаконен, арест на лидера на ГЕРБ Борисов, бившия финансов министър Горанов и медийния съветник на Борисов Севделина Арнаудова, ГЕРБ е изживяла най-голямата си консолидация и то благодарение на Бойко Рашков.

"Бойко Рашков е символ на вашата промяна, той ще пребори корупцията по всички етажи на властта, изберете го и за министър-председател", призова Десислава Атанасова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК