Петков пред НС: С днешния вот направиха най-голямата победа за нас

Премиерът атакува Трифонов, Борисов, Доган и Митрофанова

22.06.2022 | 20:15 Редактор: Тодор Петров
Петков пред НС: С днешния вот направиха най-голямата победа за нас

"Днес стана нещо много хубаво, защото видяхме как един човек, стоящ на тъмно - Слави Трифонов, една мутра от "Банкя", която праща SMS-и на хората в НС, един човек, който стои в сараите вече толкова години и определя политиката в парламента чрез Пеевски, и г-жа Митрофанова, която още не може да повярва, че казахме "Не" на Газпром", тези хора се съединиха и наредиха на своите зависими депутати кое бутонче да натиснат", заяви премиерът Кирил Петков сред събралите се хора в подкрепа на правителството.

"Не разбраха, че така няма да спечелят България. Няма избирател на ИТН, който се гордее с депутатите, които са натиснали бутона заедно с ГЕРБ, гласоподаватели на Възраждане, които да се радват, че гласуваха с ДПС. С днешния вот направиха най-голямата загуба за себе си и най-голямата победа за нас", каза още Петков.

"Нищо не може да ни спре, защото сме заедно. Вие сте гарант, че тази държава ще изглежда по друг начин след следващите избори", обърна се премиерът към поддръжниците на управляващите.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК