Костадинов: Депутати от БСП ще гласуват срещу правителството

Оставка и да ходи на нови избори наесен, призова лидерът на "Възраждане" 

21.06.2022 | 19:53 Редактор: Тодор Петров
Костадинов: Депутати от БСП ще гласуват срещу правителството

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов заяви категорично пред Bulgaria ON AIR, че действащото управлението на страната трябва да приключи. 

"Вместо да продължават агонията, ако имаха чест и достойнство в управлението, досега трябваше да са си подали оставката и да отидем на нови избори наесен. Това е единственият начин да прекратим политическата криза, в която ни вкара това некомпетентно и корумпирано правителство", подчерта той.

Костадинов очаква денят на гласуването на вота на недоверие да премине нормално. А по думите му управляващите са започнали да демонстрират все по-голяма арогантност.

"Изпускайки мнозинството, започнаха да си изпускат и нервите, в резултат на което станахме свидетели на много грозни сцени и цинични реплики", посочи лидерът на "Възраждане".

Костадинов сподели подозренията си, че депутати от БСП ще гласуват срещу правителството. Надявам се, че в БСП все пак са останали двама-трима народни представители, които да направят така с вота си, че да реабилитират отчасти тази партия, отбеляза лидерът на "Възраждане".

И добави, че на следващите парламентарни избори БСП ще има сериозни проблеми с влизането в Народното събрание.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
3 rate up comment rate down comment 0
Читател
преди 1 година
Вятър бриз лудува в главата на този варненски гларус. Само най простите и неграмотни българи вкараха в нс сбирщината която разбуни духовете в държавата. Сигнализирай за неуместен коментар