HelpBook: Поредната наводнена софийска улица заради запушени шахти

Получихме сигнал за рушаща се фасада на сграда в центъра на столицата

02.06.2022 | 22:39 Редактор: Анисия Иванова
HelpBook: Поредната наводнена софийска улица заради запушени шахти

В платформата на Helpbook.info ни изпратиха снимка от район „Люлин“ в София, на която се вижда наводнена улица заради запушени шахти. "Всяка година екипи идват и вадят кал от шахтите, но според мен проблемът е по-голям и почистването трябва да е по-сериозно", твърди авторът на сигнала.

Получихме и пореден сигнал за рушаща се фасада на кооперация. Става въпрос за сграда срещу Спешна помощ в София. "След като отново няма отговор и действия от страна на общината, факт са и поредните паднали тухли и мазилка. Минаха няколко години от първия ми сигнал. Не знам дали има пострадал човек, но това безхаберие от страна на общината е недопустимо. И то за сграда, в която има център за хора в неравностойно положение“, пише нашият потребител.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК