Костадинов: Това правителство иска война и ще я получи

Той не приема за редно на официални институции да се развяват чужди флагове

04.05.2022 | 12:33 Редактор: Ваня Кузманова
Костадинов: Това правителство иска война и ще я получи

"Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ, а някого другиго - някой, който дава нареждания и инструкции", заяви в декларация от името на парламентарната група на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Докато се коментираше от тази трибуна началото на парламентарната сесия, някак си всички изказващи се пропуснаха един очевиден факт – че вън, за пореден път за последните няколко месеца, Народното събрание е оградено като лагер. Оградено е, защото една част от нашия народ, 84% по думите на самия министър-председател, не е съгласна с водената от правителството и голямата част от присъстващите тук народни представители политика", коментира той.

По думите му правителството не отговаря на очакванията на тази част от гражданите. Костадинов заяви, че не приема за редно на официални институции у нас да се развяват чужди флагове, пише "Труд". 

"Нека никой не си прави илюзията, че ние, българите, не виждаме какво става. Това правителство иска война. Нека бъдат гласувани тези предложения в парламента. Щом правителството иска война, то ще я получи. Ние, българите, ще му я дадем", заяви в края на декларацията лидерът на "Възраждане". 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК