ГЕРБ се готви за избори: България ще възкръсне, ще има хляб и магистрали

Десислава Атанасова: Ще изчегъртаме посредниците, комисионерите и мародерите

04.05.2022 | 10:49 Редактор: Тодор Петров
ГЕРБ се готви за избори: България ще възкръсне, ще има хляб и магистрали

"При управлението на ГЕРБ нямаше толкова зрелища, но хляб имаше за всички. Сега няма хляб за хората, освен за неколцина политически лидери и техните приятели. За всички останали има пошли зрелища", заяви в декларация лидерът на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова при откриването на новата парламентарна сесия.

По думите ѝ управляващите са се провалили и нямат право "повече да се упражняват върху българския народ", а дори президентът ги е нарекъл "шарлатани".

"В последните 10 почивни дни правителството "инсталира посредник" за доставките на газ и "започна разрушаването на едно от най-старите държавни предприятия – "Български пощи", подчерта Атанасова.

Според ГЕРБ "държавата катастрофира, а всички нейни системи се разпадат" и "ставаме свидетели на безчинства".

"Лидерите на партиите на мнозинството доказаха, че нямат срам от хората. Страх от Бога изобщо знаете ли какво е. Хората вече се срамуват да кажат, че са гласували за вас", попита Атанасова, предаде БНР.

"Ясно е за всички в тази зала, че това мнозинство не е добре повече да управлява страната", обобщи тя и обяви, че ГЕРБ се готви за избори.

"Ще изчегъртаме посредниците, комисионерите и мародерите. Ще довършим всички магистрали, защото само ние можем. Няма да позволим на шайката да разрушава страната ни. България ще възкръсне и след вашето управление", настоя Атанасова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
1 rate up comment rate down comment 1
1
преди 1 година
Мечтаното възкресение на Герб няма общо с възкръсването на България. Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 3
Г-жо Атанасова слезт
преди 1 година
На земята!!! Как може да си мислите, че мафиотска структура герб отново ще управлява?!?!? Та вие повече от половината сте за затвора!!!!! Чакаме всички тиквата Боко да е съден. Да има справедливост. Вие кого мислете, че залъгвате??? Не ви е срам, *** такава!! Сигнализирай за неуместен коментар