Видео на министъра на културата взриви социалните мрежи, от ГЕРБ скочиха

Видеото доби "скорострелна" популярност в социалните мрежи

09.04.2022 | 18:45 Редактор: Искра Ангелова

Бурни реакции след видео на министъра на културата Атанас Атанасов, публикувано на страницата му във Facebook. В него министърът благодари за поздравите за рождения му ден, който беше на 3 април. Видеото бързо стана хит в интернет, като някои потребители се усъмниха от какво може да е стимулирано странното поведение на министъра.

Лека класическа музика, усмивка, синьото пролетно небе над София – един комарник и един министър на културата в собствения си кабинет – благодари за поздравите за рождения си ден.  

"Благодаря на всички, които ми писахте за рождения ден, нямате представа колко много ме зарадвахте", каза министърът на културата Атанас Атанасов. 

Собственоръчно направеното видео от 32-годишния Атанас Атанасов доби "скорострелна" популярност в социалните мрежи. 

"Знам, че ме няма от известно време тук, но имам много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя и ще продължа да го правя оттук нататък", посочи Атанасов.  

А артисти и музиканти отговориха на видеото с пародии. 

"Благодаря на всички, които управляват българската култура, нямам представа какво възнамерявате да правите. Обещавам, че много скоро ще ми втръсне, ако не увеличите средствата за култура", каза актьорът Филип Аврамов. 

"Съжалявам, че не бях тук последните дни, не съм се къпал от 4-5 месеца, но ето сега съм в банята в Кюстендил и мисля да се изкъпя", каза музикантът Венци Мицов.  

Потърсихме за коментар самия министър Атанасов, както и Министерството на културата, Министерският съвет и пиарите на политическата група на "Продължаваме промяната", но без резултат. 

"Скъпи приятели, доскоро, щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим", допълни Атанас Атанасов. 

Тази реплика предизвика иронично-критичен коментар от лидера на опозицията, а коалиционните партньори се оказаха неразбрали. 

"Защото сме в Хасково и вие излъчихте "Просто Наско". Да ви пожелая щастлив ден, щастлив уикенд и да ти пожелая да влезе някой в парламента, и Министерския съвет, и да направи тест за наркотици, и на управляващите, и на опозицията", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  

"Моля да ме извините, но нещо съм пропуснала, от сутринта съм тук и нищо не знам", посочи лидерът на БСП Корнелия Нинова. 

Вижте повече в репортажа на Виктор Борисов. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


3
1 rate up comment rate down comment 0
Кристина Мърхова
преди 1 година
"Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на министъра", Радой РАЛИН Сигнализирай за неуместен коментар
2
5 rate up comment rate down comment 2
анонимен
преди 1 година
Няма как, не е нормално на 32 да си министър на нещо. А това да се държиш като разлигавен тийн на министерското работно място, е подигравка с всички. Тоя си търси гей внимание. Сигнализирай за неуместен коментар
1
5 rate up comment rate down comment 0
Toni
преди 1 година
Как на 32 години вече е министър? Май и някои вещества са му в повече. Сигнализирай за неуместен коментар