Паднали, обърнати пътни знаци на булеварди в София, а реакция няма

В платформата Helpbook получихме сигнали и снимки

08.04.2022 | 18:12 Редактор: Анисия Иванова
Паднали, обърнати пътни знаци на булеварди в София, а реакция няма

В разстояние на няколко дни в платформата на Helpbook.info получихме два идентични сигнала за проблем с пътни знаци в София и липсата на реакция от отговорните институции.

Първият сигнал е от квартал "Младост" 4: "Може би повече от две седмици има два паднали пътни знака до магазин "Фантастико" до Бизнес парк на ул. ”Атанас Москов”. Единият е точно преди пешеходната пътека. Моля, да се вземат мерки по възстановяването на пътните знаци."

Наш потребител от квартал "Люлин" ни пише: "На кръстовището, където се срещат ул. "Ганчо Георгиев" и ул. "Джавахарлал Неру", знакът СТОП е завъртян в обратна посока. Паркиращите неправилно в/у тротоара и зелените площи коли са бутнали знака, който е опасно наклонен и обърнат в неправилна посока".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: Helpbook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК