Борисов прекарал нощта на дървена пейка, дали му вода и кроасан

Цели се допълнителен хаос и да се всяват страх и притеснение, коментира Деница Сачева

18.03.2022 | 13:58 Редактор: Елеонора Танева

Бившият премиер Бойко Борисов все още се намира в ареста на ГД "Национална полиция" в столичния квартал "Младост". Той е прекарал нощта на дървена пейка, сутринта са му били дадени кроасан и вода, предаде репортер на Bulgaria ON AIR.

До този момент обвинение не му е повдигнато. Той е разпитван в качеството му на свидетел по разследване за изнудване. Пред сградата на полицията го очакват бивши министри от кабинета "Борисов" и симпатизанти на ГЕРБ. 

"Никаква информация не получаваме, разбираме какво се случва единствено чрез адвоката. Очакваме Борисов да бъде пуснат, тъй като няма конкретни причини да бъде задържан. Известно ни е, че го разпитват като свидетел, не би трябвало да бъде задържан. Нямаме информация какво се случва със Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов. Очакваме информация от властите какво се случва и на какво основание. Твърдеше се, че става въпрос за разследване на Европейската прокуратура, за 120 сигнала. Като че ли допълнително се цели хаос и да се всяват страх и притеснение", коментира бившият социален министър Деница Сачева. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК