Стефан Янев се срещна с Мая Манолова в неин офис в София

Бившият служебен премиер и военен министър обяви, че би поел лидерството на нов политически проект

08.03.2022 | 14:56 Редактор: Здравко Черкезов
Стефан Янев се срещна с Мая Манолова в неин офис в София

Часове след като обяви готовността си да поеме "лидерството" на нов политически проект, бившият министър на отбраната Стефан Янев отиде на среща с Мая Манолова.

На въпрос дали ще създаде нова партия, Янев отговори, че хората ще решат и е много рано да се каже. В същото време той подчерта, че България няма нужда от вождизъм.

Срещата се състоя в един от офисите на Манолова в центъра на столицата, информира БГНЕС. Янев бе назначен като служебен премиер на два пъти от президента Румен Радев, а до миналата седмица бе министър в кабинета на Кирил Петков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Мая Достъпната
преди 2 години
Новият проект на Румен Радев - американския лакей .Стефан Янев ще бъде следващия премиер, тъй като Киро Простото се издъни и това е повече от явно .. . . . Показното отстраняване на Стефан Янев е поредното ТЕАТРО за лов на *** ! . . . . НАТОвски генерал да стане родолюбец ?"Вълкът козината си мени ала нрава никога", както и НАТОвски генерал !. . . . Радев измами БСП и русофилите с Крим и те го избраха а сега на ход е същата "хватка" на Стефан Янев - антиНАТОвски бълвоч на НАТ ... Сигнализирай за неуместен коментар