С деца на хотел: Най-желаният за отсядане комплекс в Банско е Лъки Банско СПА и Релакс

Курортът е най-подходящото място във всеки сезон на годината

21.12.2021 | 17:00 Редактор: Ваня Кузманова
С деца на хотел: Най-желаният за отсядане комплекс в Банско е Лъки Банско СПА и Релакс

Семейната ваканция ще е пълноценна и безпроблемна, ако за всеки от фамилията има достатъчно забавления там, където отивате. Родителите най-често желаят пълноценен релакс край басейна или разходки сред природата, докато децата трудно могат да бъдат откъснати от електронните устройства и необходимостта от нови щури забавления.
 
Ето защо изборът на хотел е от голямо значение с оглед наличните възможности и екстри, които предлага на своите гости. Наред с комфорта и удобствата, наличието на спа център, детски кътове, игрални зали и зони за занимания на цялото семейство, е сбъдната мечта. Ако в района на курорта има културни и исторически забележителности, които да посети цялото семейството, оптималната почивка е гарантирана.  
 
България е богата на забележителности и места за приятни емоции, но за да се съчетаят максимално много възможности, Банско е най-подходящото място във всеки сезон на годината. В любимия курорт най-изисканият и желан за отсядане комплекс е Лъки Банско СПА & Релакс

Петзвездният апартхотел е харесван, заради топ условията, които предоставя на своите гости. Спа център, превъзходна кухня, възможности за терапии и спорт, компютърни зали, ескейп стаи за групови и семейни незабравими моменти са само част от наличните супер екстри. А и хотелът се намира в самия Банско, което е добра възможност да се разгледат природните, културни и исторически забележителностите в града и района.  
 
Ултрамодерната спа зона е любимо място за всички, които отсядат в хотела. Освен че е най-иновативната в курорта, тя разполага с уникални възможности за възстановяване и зареждане на малки и големи. Биобасейните вътре в комплекса и навън, заедно с обезопасените водни пространства за децата, са източник на неповторими емоции. 

В апартхотела Лъки Банско СПА & Релакс всеки може да отдъхне в джакузито, сауната или да се отдаде на хидромасажи в индивидуалните вани. Тотален хит са соленият басейн и солната стая с хималайска сол по стените. И двете зони действат възстановително и здравословно на организма. Докато мама и татко са на подмладяващи и тонизиращи аква процедури, децата може да се забавляват с фиш масаж на краката с топлолюбивите рибки Гара Руфа.

Лъки Банско е лидер сред хотелите най-вече заради безупречната и луксозна обстановка в стаите и апартаментите, които са на разположение на гостите. Петзвездният комплекс е удачен вариант за почивка с фамилията, защото в апартаментите има пълен набор от оборудване, каквото е необходимо на всяко семейство. 

Стаите са снабдени с индивидуален кухненски бокс с най-необходимите електроуреди. В помещенията има телевизор, мини хладилник и бар, както и тоалетни принадлежности. В комплекса има няколко изискани ресторанта, които предлагат изключителни местни специалитети и блюда от различни световни дестинация.

Децата ще останат най-впечатлени от наличието на ескейп стаи в комплекса. Новите занимателни помещения са подходящи за малки и големи и за незабравими семейни приключения. Мистериите са харесвани от всички, което обяснява разпространението из цял свят на тази нова игра. Предимствата на стаите на тайните е, че развиват логическото мислене, креативността и съобразителността на малките участници. Големите пък винаги могат да ги напътстват и да споделят емоции с палавниците.  

В Лъки Банско ваканцията на родителите може да се съчетае с посещение на децата в един от най-популярните детски лагери Лъки Кидс. Международният езиков лагер се провежда в комплекса и е предназначен за момчета и момичета от 5 до 14 години. Докато се забавляват и спортуват, мъниците подобряват своите знания по английски език под ръководството на висококвалифицирани преподаватели.

Банско е прекрасен български курорт, където всяка ваканция ще е неповторима и изпълнена с положителни емоции. Уникалната природа и превъзходните условия за отдих привличат туристи от цяла България и от чужбина. За децата пък е отлична възможност да са физически активни на чист въздух в планината. 

Районът предлага възможност учениците да се запознаят с българските традиции, със славната история на града, който е родно място на редица бележити българи, както и да видят световно известни природни забележителности. 

Снимки:luckybansko.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК