Сигнал в Helpbook за отчайващ тротоар в Габрово

Нашият потребител е изпратил снимки в платформата

08.12.2021 | 14:37 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал в Helpbook за отчайващ тротоар в Габрово

От изпратените сигнали чрез платформата на Helpbook.info става ясно, че състоянието на тротоарите в цялата страна е под всякаква критика.

Дори там, където текат ремонти, нещата се случват изключително бавно и със съмнително качество. Получихме сигнал от Габрово по такъв проблем:

"Бих искала да попитам колко дълго ще продължи ремонтът на бул. "Трети март". Не е ли по-удачно при подобни ремонти да се поставя информационна табела, уведомяваща хората кой извършва ремонта, краен срок и т.н.? Доста бързо се изкопаха тези трапове, дори в неделя се работеше, но по възстановяването им не се вижда стремеж да се оправят бързо....Лошото състояние на този тесен тротоар продължава доста време и не е никак удобно да се върви по него и да се разминават хора. С влошаването на времето тези дупки се пълнят с вода, а когато снегът ги засипе, може да стане доста опасно за пешеходците. Още повече, че нямат избор къде да вървят, освен по шосето, тъй като на отсрещната страна изобщо липсва тротоар. Най-добре е в тъмната част на деня да посетите това място, за да добиете представа и колко добре осветен е булевардът със смяната на уличното осветление по него“, пише нашият потребител.

Той е изпратил и снимки в платформата Helpbook.

Снимка: Helpbook