Османи: Очакваме бързо, ефективно и обективно разследване

Външният министър на Северна Македония проведе среща с ръководството на прокуратурата

24.11.2021 | 17:45 Редактор: Елеонора Танева
Османи: Очакваме бързо, ефективно и обективно разследване

Заместниците на Иван Гешев и говорителят на прокуратурата се срещнаха с външния министър на Република Северна Македония Буяр Османи. Тя се проведе по негово желание във връзка с тежкия пътен инцидент на автомагистрала "Струма". На нея присъстваха и временно управляващият посолството на Северна Македония в България Владимир Кръстевски, представители на Министерството на външните работи на Северна Македония.

Ръководството на Прокуратурата на Република България поднесе своите искрени съболезнования на народа на Северна Македония и изрази съпричастността си към скръбта на близките на загиналите в пътнотранспортното произшествие, информират от Прокуратурата.

Заместниците на Гешев са уверили, че се работи максимално бързо по случая и ще се положат всички усилия за изясняване на причините за катастрофата. Максимално бързо се работи и за връщането на телата на жертвите.

Буяр Османи е благодарил за оказаното пълно съдействие във връзка със случая. Той е изразил увереност, че прокуратурата ще проведе бързо, ефективно и обективно разследване, за да се изяснят причините за тежкия пътен инцидент.

Снимка: ПРБ

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК