Янев: Нашият глас е важен, очаквам активност от българите

"Ситуацията по границата е нормална", заяви премиерът

21.11.2021 | 09:52 Редактор: Искра Ангелова

Отново ден за избори, отново гласуваме, този път, за да определим нашите предпочитания за президентската двойка. Всеки един от българските граждани, имащи право на глас, е добре да изразят своето предпочитание за двойката, която най-добре ще олицетворява президентската институция. За начина, по който ще бъде изразявана външната политика на България, за начина, по който се формира вътрешната политика в страната ни.

Това заяви премиерът Стефан Янев, след като упражни правото си на глас на балотажа за президент. Служебният премиер два пъти призова българите да отидат до урните.

"Всичко, което мислим и чувстваме, трябва да бъдат съсредоточени върху това по какъв начин президентската двойка ще изпълни заложеното в Конституцията. Надявам се на активно участие на българите, защото от нашия глас зависи, нашият глас е важен", подчерта Янев.

И допълни, че ситуацията на границата ни е нормална.

"В такива дни, в които има избори, се вижда малко повече чувствителност и има малко повече говорене за това какво се случва и какво не се случва. До момента е известно, че преди няколко дни там се проведе специализирана операция и в тази връзка доста хора изпитват неудобство", коментира премиерът.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК