Герджиков: Трябва промяна в политическия стил, време е да се откажем от омразата

Първата работа на бъдещата коалиция е да ни изведе от политическата криза, заяви кандидатът за президент

14.11.2021 | 11:57 Редактор: Елеонора Танева

Гласувах за това да променим политическия стил и политическото поведение. Да се откажем от омразата и противопоставянето и да се обединим около визията за бъдещето на България. Това заяви кандидатът за президент Анастас Герджиков, след като упражни правото си на глас на днешните избори 2 в 1.

"Надявам се, че истинските държавници ще ни изведат от кризите и ще ни поведат към просперитет. Призовавам всички лидери на политически сили да положат усилия за съставяне на редовно правителство и работещ парламент", добави Герджиков. 

Той е категоричен, че страната ни има нужда от редовно правителство, а не от служебно.

"Първата работа на бъдещата коалиция е да ни изведе от политическата криза, от здравна, ценовата и икономическата", каза още кандидатът за президент. 

Според него решението на ЦИК за броене на всички разписки е правилно.

"Надявам се на висока избирателна активност. ЦИК вече на няколко пъти показа, че се старае всички граждани да бъдат убедени в честността на изборите. Всички разчитаме на това, иначе ще станем държава от друг тип, каквато не искаме да бъдем", уточни Герджиков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев (Bulgaria ON AIR)

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
брамбазък
преди 2 години
Днес изобщо не трябва да има политически новини! Аз ако бях премиер щях да го приема карто закон - ден на почивка и гласуване на спокойствие! Сигнализирай за неуместен коментар