Пеевски си сложи трета доза: Ваксинацията е единственото средство срещу вируса

Заедно с него бе и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев

22.10.2021 | 20:48 Редактор: Здравко Черкезов
Пеевски си сложи трета доза: Ваксинацията е единственото средство срещу вируса

Водачът на листите на ДПС във Велико Търново и Благоевград Делян Пеевски си постави трета, бустерна доза ваксина срещу Ковид-19, съобщи пресцентърът на партията.

Заедно с него в УМБАЛ "Софиямед" бе и зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев, както и Радослав Ревански, Ибраим Зайденов и Максим Тачев. Тачев и Зайденов си поставиха първа доза.

"Даваме личен пример с дела, а не просто с думи. Категорично подкрепяме ваксинацията. Това е единственият начин да се преборим с общия враг - коронавируса, за да може да предпазим близките си, държавата да функционира нормално, а икономиката да влезе в нормалния си ритъм и да се развива", заяви Пеевски.

Той призова всеки да последва примера им и да се ваксинира, за да предпази от страшната зараза семейството и Родината. Пеевски подчерта, че ваксинацията на този етап е единственото средство, което може да спре вируса.

"Ние сме на различна възраст, но това е без значение, тъй като вирусът покосява всички, независимо от възрастта, а ваксините могат да предпазят всеки и да спасят безценни човешки животи", посочи пък от своя страна Йордан Цонев, който също призова гражданите на държавата да направят всичко необходимо, за да може бързо да се върнем към нормалния си живот от времената преди пандемията.

Снимка: ДПС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК