Борисов за служебното правителство: Не мога да поема колко малоумни са тези хора

Бившият премиер отново намекна за действаща контрабандна схема

12.10.2021 | 18:36 Редактор: Теодора Патронова

Рекордните цените на електроенергията в България станаха повод за остър коментар към управляващите от страната на бившия премиер Бойко Борисов. Въпреки че кризата разтърси не само пазара у нас, но и този в цяла Европа, Борисов изтъкна, че само преди седмица се е обзаложил с Радев, че до Нова година токът ще стане над 500 лева.

овечера борсата ще затвори на над 567 лева. При лошия Бойко 10 години 70 лева плащахме. Знаете ли колко е на борсата вече желязото, бетонът... И аз просто не мога да поема колко малоумни са тези хора в момента", каза още лидерът на ГЕРБ.

Пред актива на ГЕРБ в Пловдив бившият премиер отправи критика към служебния кабинет и заради продължаващите протести на строителния бранш, както и заради кризата с коронавируса.

"Какви мерки – нищо. Никаква компенсация. Правят се, че има мерки, но то няма. Свършват чувалите. Вече легла няма в болниците. Има непопулярни мерки, светът ги направи. Ваксинира. Пълни са стадионите, от днеска вие няма да ходите на стадионите", заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново намекна и за действаща контрабандна схема.

"Паникьосани са. Оня ден като им дадох пример откъде върви контрабандата и пътя на копринката през село Труд и сега са в шах колко знаем. Панически им носят пари нагоре-надолу. Сега са в шах, Радев не знае на кой свят е", обърна внимание той.

Борисов също така обвини служебното правителство, че налагало данъчен тормоз над членове на ГЕРБ, но не даде повече информация.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Ерджан, ти не знам къде живееш, но със сигурност не в България. Тук народът изнемогва от скъпотия на хранителните продукти, на електрото, на бензина и т.н.Невиждани цени на стоки от първа необходимост: от 2 лв олиото стана на 7 лв, което е двойно по-скъпо от Германия!!! За това ли 'стопанинът' от Дондуков 2 се грижи добре??? Твоето твърдение народът да си 'почине' е като злокобно предизветствие за последиците от Ковида:България е на последно място по ваксинация в Европа, ако не си информир ... Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 4
Ерджан
преди 2 години
Борисов,пий си хапчетата редовно,не се "грижи" за държавата ни. Р.Радев ще продължи като стопанин на "Дондуков"-2 още пет години,България ще има стабилно правителство без крадливите партии,които ще останат зад борда. Ти и Мустафата,само гледайте,как държавата ни ще даврандиса,народа ще си почине от вас и т.н. Сигнализирай за неуместен коментар