Министър Денков: Посрещаме учебната година подготвени, но трябва да се пазим взаимно

"Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително", призова той

15.09.2021 | 09:22 Редактор: Тодор Петров
Министър Денков: Посрещаме учебната година подготвени, но трябва да се пазим взаимно

Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия, изпълнено с очаквания и надежди за нови вълнуващи преживявания, полезно знание, заслужени успехи и незабравими приятелства. Първият учебен ден е такова начало. Посрещаме новата учебна година по-опитни, подготвени и отговорни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се справим заедно! 

С тези думи министърът на образованието и науката проф. Николай Денков се обърна към учениците и родителите по повод откриването на учебната година. 
         

"Пожелавам Ви не само успешно начало, но и пълноценно присъствено обучение през цялата учебна година! Организацията, която създадохме, дава много възможности за нормален учебен процес, но само ако се пазим взаимно", подчерта той.

"Спазвайте мерките, ваксинирайте се, когато е препоръчително, за да опазите себе си и хората около вас! Скъпи ученици и учители в училищата ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все така всеотдайни в съхраняването на българския език, история и култура. Бъдете здрави! На добър час!", каза още министър Денков.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК