След гафа в Добрич, жената от романтичното послание: Любовта винаги е притегателен център

От фирмата - изпълнител се извиняват за допуснатата грешка и предлагат различни варианти за компенсиране

09.09.2021 | 19:21 Редактор: Десислава Атанасова

Романтични послания вместо исторически спектакъл. На това станаха свидетели жителите и гостите на Добрич, дошли на честванията от Добричката епопея. И докато едни определиха случилото се като грандиозен гаф, за една млада жена датата 8 септември ще остане незабравима.

Романтично послание вместо историческа възстановка. Това видяха всички, които очакваха кулминацията на тазгодишните чествания на Добричката епопея. 

"И гледам и аз като всички други, нагоре вперил поглед и очаквам да засвири подходяща музика за деня, празника. Лека фина музичка, дроновете в един момент изписаха 2 сърца, едно до друго, прекрасно. Аз очаквам "О, Добруджански край" да засвири, или някаква конница, коне, генерал. Следващ кадър се изписа I love you, и още малко Алекс", разказа Георги Стефанов.

"Това, което поръчахме, беше в нощното небе над Добрич да се видят символи, характерни за славните боеве на добружанския фронт. Трябваше да има меч, конете на гвардейската част, присъединяването, сливането на южна Добруджа към пределите на майка България, да бъде визуализирано", обясни Галина Миткова, представител на Община Добрич.

От фирмата – изпълнител обяснили, че се е наложили техниката да бъде рестартирана и така се стигнало до гафа. Разочарованието на гостите обаче бързо отстъпва място на любопитството. Оказа се, че обяснението в любов е изненада и за младата жена, към която е отправено.

По време на екскурзия в чужбина Александра Микова и съпругът й научават, че за подаръка от нейният любим за сватбата им вече знае цяла България.

"Всъщност гледаме от веселата страна на нещата. За мен любовта винаги е притегателен център и привлича вниманието и се радвам, че е повод за положителна новина. Надявам се и повече медии да го отразяват през положителната призма – един мъж, който страшно много обича една жена", споделя  Александра Микова.

От фирмата - изпълнител се извиняват за допуснатата грешка и предлагат различни варианти за компенсиране, като например да направят безплатно дрон шоу за празника на Добрич на 25 септември.

Повече вижте в репортажа на кореспондентите ни.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК