Тошко Йорданов: Не ми пука какво говорят от ГЕРБ, не трябва да са в НС

На ход отново е президентът Румен Радев

20.08.2021 | 10:43 Редактор: Десислава Атанасова
Тошко Йорданов: Не ми пука какво говорят от ГЕРБ, не трябва да са в НС

Въобще не ми пука какво говорят от ГЕРБ. Това заяви в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

Йорданов коментира критиките, които дойдоха тази сутрин от централата на ГЕРБ по адрес на неговата формация, че не е поела отговорността за съставяне на кабинет като първо политическа сила, тъй като хората очакват стабилно редовно правителство, което да се справи с предизвикателствата пред страната.

"ГЕРБ не трябва да са в парламента“, каза още Тошко Йорданов, цитиран от БГНЕС.

От ГЕРБ-СДС тази сутрин представиха своя проектокабинет, но не и официално пред държавния глава Румен Радев, на когото директно върнаха нереализиран проучвателния мандат.

Сега на ход отново е държавният глава, който трябва да избере сам следващата парламентарно представена формация, която да получи третия и последен мандат, който е и последната възможност за съставяне на правителство.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
4 rate up comment rate down comment 1
Читател
преди 2 години
Слави,писал съм много коментари в твоя защита,защото бях улеснен от действията ти преди няколко месеца.Днес,аз с отвращение се обвинявам,че моето семейство,моите приятели гласувахме ИТН! Т- нар. твои политически остриета,"изтърбушиха" съзнанието на твоите симпатизанти,които организирано отново ще гласуват,но против изцепките които "творят" твоите сценаристи! Политиката е сложна материя,особено за хора които виждат само разстоянието пред носа си.Думата НИКОГА,събори всички мостови! Сигнализирай за неуместен коментар