Зов за помощ: Благотворителната кампания за Белослава набира съмишленици

Средствата ще бъдат в помощ на семейството за специализирано лечение и рехабилитация на детето

06.08.2021 | 18:44 Редактор: Здравко Черкезов

Благотворителната кампания в помощ на малката Белослава набира все повече съмишленици. Средствата ще бъдат в помощ на семейството за специализирано лечение и рехабилитация на детето в болница в Турция.

Ани Живкова е близка на семейството. Успява да привлече доброжелатели, които да се включат в дарителската кампания с различни дейности. 

"Продължаваме да събираме средства, тъй като лечението и битката ще бъдат дълги. Тук не говорим за еднократна кампания. Молим всеки, който с каквото може да помогне. Всичко е публично достъпно, средствата по сметката - колко се получават, колко се изпращат, колко се пренасочват", каза тя.

Благотворителна хоротека и базар са първите събития с призив за помощ. 

"Аз и моите танцьори организираме няколко събития. Първото е тази неделя - хоротека. Благотворителна хоротека в парка, започва в 19 ч. по хладно. Надяваме се и времето да е с нас. Там, по време на хоротеката, ще има и благотворителен базар пак от моите танцьори, познати. Ще има хора, които ще даряваме вещи. Евентуално, който иска, може да си вземе и да допринесе", посочи преподавателят по народни танци Венелин Руменов.

"15 август, пак се пада неделя, вечерта в 21 ч. на кея ще направим благотворителна кино вечер под звездите", допълни Руменов.

Дрифт шоу с над 27 тунинг автомобила ще се състои в края на месеца. 

"На 29 август организирам от 9ч благотворително дрифт шоу, плюс тунинг автомобили за детенцето. Ще има вход 5лв, който ще се събира в кутии. Ще се постараем да има други атракциони, а най-интересвото за публиката ще бъде, че ще има дрифт такси, което ще има символична сума, с която да подпомогнем каузата", сподели организаторът Михаил Иванов.

Желаещите да помогнат на малката Бела имат възможност да участват и в благотворителен базар. 

"На 15, когато е лятното кино с базар. В самия ден смятаме да направим базара на две части. Едната да бъде сутринта, намираща се в парка до вазата от 9 до 13ч и вечерта, малко преди лятното кино от 19 до 23ч. Елате, ако не можете споделете във Facebook събитието. Това дете е твърде малко и с нищо не е заслужило това, което му се случва и това, през което преминава. Бъдете съпричастни!", призова Гергана Тодорова.

Дарителска сметка: Fibank
IBAN: BG85FINV91501317557550
BIC: FINVBGSF
За Белослава Бисерова Бориславова

Вижте повече в репортажа на кореспондентите ни.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК