Сигнал от София: Ремонт съкрати местата за паркиране пред блока

Подайте сигнал в Helpbook, ако видите нередност

06.07.2021 | 17:25 Редактор: Анисия Иванова
Сигнал от София: Ремонт съкрати местата за паркиране пред блока

В платформата Helpbook.info потребител от столичния район "Младост" изчерпателно е описал в сигнала си вечния проблем с паркирането:

"От няколко месеца "Топлофикация" извършва основна смяна на топлопроводи и по-голямата част от пътища и междублокови пространства е разкопана. Инициативата е хубава, но довършителните работи по проекта - не. В момента довършителните работи са към края си и започва "кърпене" на разкопаните участъци (а не асфалтиране на целия път, но както и да е), но виждам, че единственият свободен паркинг, около трафопоста, между бл.327, бл.322 и 323А, се огражда с високи бордюри и така вече паркирането ще бъде невъзможно. Тази площадка така или иначе няма за какво друго да се използва - можеше да събере около 10 коли. Знаете, че паркирането в София, вкл. в кварталите, е страшно трудно. Нищо не се прави по въпроса, за да се улесни, а сега дори напротив - още повече се ограничава и затруднява! Може ли някой да ми даде логично обяснение защо се прави“?

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК