Разпитаха Стъки в Първо РПУ. Той: Няма нахлуване в спортното министерство, имаме офис там

Според Антон Кутев чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв.

22.06.2021 | 13:40 Редактор: Здравко Черкезов

Председателят на MMA федерацията Станислав Недков-Стъки беше извикан на разпит в 1-во РПУ тази сутрин. 

Поводът е скандалът от миналия петък, когато недоволни спортисти нахлуха в сградата на Министерството на младежта и спорта, за да поискат среща с министър Андрей Кузманов. 

Два дни по-рано говорителят на служебното правителство Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв., от които федерацията е получила близо милион.

"Бяха направени спекулации, че ние сме нахлули в сградата на Министерството на младежта и спорта. Няма как да нахлуеш някъде, където имаш офис. Българската федерация по MMA, като всички останали спортни федерации в България, ползват в сградата на министерството, за което плащат наем. Абсолютно всички служители на федерации, включително и нашата, имат пропуски, които им разрешават по всяко едно време да влизат в министерството. Дори извън работно време, в почивни дни, когато служителите на администрацията не са на работа. Аз мога да вляза в сградата и да отида до моя офис, за да упражнявам дейността си. За нахлуване не можем да говорим", заяви Стъки.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
2 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
И тия "биячи" с него, с плакатчетата, И ТЕ ЛИ ИМАТ ПРОПУСКИ? ЩОТО АКО Е ТАКА, ТАЯ ДЪРЖАВА Е ЗА ЗАКРИВАНЕ! НЯМА ДРУГА В КОЯТО В МИНИСТЕРСТВО ИМА ОФИСИ ??? ПЛАТЕНИ НА СЕКАКВИ ФЕДЕРАЦИЙКИ!? МИ ДА ХОДЯТ НА СВОБОДЕН НАЕМ КЪДЕТО ПОЖЕЛАЯТ! Сигнализирай за неуместен коментар