"Зелените коридори" на открито продължават работа в столичните паркове

В събота около 500 души се възползваха от мобилните пунктове и си поставиха ваксини срещу Ковид-19

30.05.2021 | 09:02 Редактор: Здравко Черкезов

"Зелени коридори" за ваксинация, които бяха разкрити в два от най-посещаваните столични паркове - "Южен парк" и "Борисова градина" и на паркинга на "Т-маркет" в "Красна поляна", продължават работа и през днешния ден.

В събота около 500 души се възползваха от мобилните пунктове и си поставиха ваксини срещу Ковид-19. Поради големия интерес от страна на столичани работното време на пунктовете в парковете бе удължено с 1 час и те работиха до 17.00 часа.

Пунктовете на входа на "Южен парк" откъм бул. "Гоце Делчев", на входа на "Борисовата градина" при "Орлов мост" и на паркинга пред "Т-Маркет" на бул. "Възкресение" започват работа в 9 часа днес. Ваксините се поставят от лекари от общинските болници - Втора МБАЛ, Четвърта МБАЛ и Пета МБАЛ. Мобилните пунктове ще работят до 16 часа. Предварително записване не се изисква, информира БГНЕС. 

Има налични от всички одобрени ваксини, така че желаещите граждани могат да избират. Ако решат да си поставят от еднодозовата ваксина на Janssen ще получат сертификата си на място.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Браво. Модерна няма ли да докарат най-накрая? Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
Всичко е добре, ама хората нещо не вярват на ваксините! Сигнализирай за неуместен коментар