Борисов към служебните министри: Радев е направил прекрасен избор

На ваше разположение сме, ако ви трябваме, предложи бившият премиер

12.05.2021 | 12:24 Редактор: Здравко Черкезов
Борисов към служебните министри: Радев е направил прекрасен избор

Премиерът Бойко Борисов похвали избора на президента Румен Радев за служебни министри.

"Президентът Румен Радев е направил прекрасен избор за всички вас", обърна се Бойко Борисов към служебните министри, пожелавайки им успех в работата по време на предаване на постовете в Министерски съвет.

"Надявам се да работим всички – ние като опозиция, и вие като управляващи – за благото на хората. Демокрацията, честните избори. Да не допуснете с машинното гласуване това, за което се опасяват хората. На ваше разположение сме, ако ви трябваме", предложи Борисов.

Той добави, че има всички аргументи да се направи правилно, нормално и демократично предаване на управлението.

"Дотук се стигна, след като нашето правителство на Патриотичния фронт и ГЕРБ изкара пълен управленски мандат. Ако политическите партии в новоизбрания парламент имаха вашия кураж и смелост, можеше това правителство сега да е с редовен парламент, с огромно мнозинство и да вървим напред. Това не се направи и считам, че не беше правилно. Ние изкарахме пълен мандат, даже сме и отгоре", подчерта Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"Ще се опитаме да работим честно, почтено и в интерес на българските граждани. Надявам се да се получи реална приемственост в краткия живот на съществуване на служебния живот. Да бъдем в състояние да изпълним най-важната и основна задача – организирането на изборите без особени сътресения и да поддържаме жизненоважните функции на държавата", каза от своя страна служебният премиер Стефан Янев. 

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Good
преди 2 години