Трифонов: Става ли дума за пари - няма статукво, няма ДБ, няма "Изправи се! Мутри, вън!"

Ще направим закон, за да ви взимаме милионите, които не искате да ни давате, написа лидерът на ИТН

05.05.2021 | 16:45 Редактор: Десислава Атанасова
Трифонов: Става ли дума за пари - няма статукво, няма ДБ, няма

"Преди малко в Парламента ние не успяхме да направим така, че държавната субсидия за партиите да стане 1 лев на получен глас. Така, както пожелаха 2 милиона и половина българи на законен референдум. И защо не успяхме? Защото изцяло "за" гласуваха само депутатите на "Има такъв народ". А "против" гласуваха депутати от всички останали парламентарни групи. Значи, когато става дума за пари - няма статукво ГЕРБ, БСП, ДПС, няма "Демократична България", няма "Изправи се! Мутри, вън!" Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов на профила си във Facebook.

И продължи:

"Има нещо, което не мога да разбера. Толкова е ясно - хората не искат да дават милиони левове на партиите. Но голяма част от партиите казват - не. Вие не искате да ги давате, но ние ще си ги взимаме. Даже ще си направим закон, за да ви взимаме милионите, които не искате да ни давате, законно. Този парламент не успя да събере мнозинство, за да изпълни волята на народа. Може би следващият ще може", написа още той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
0 rate up comment rate down comment 0
Dr Donald
преди 2 години
Здравейте!Как сте?В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: dr.donaldhospital***gmail.com (dr.donaldhospital***gmail.com)Само сериозни дарители, 100% гарантирани. Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 2 години
А дано успее Славито...иначе добре ги говори, но делата са важни... Сигнализирай за неуместен коментар