ИТН: Ако изобщо се стигне до кабинет, той ще е с партиите на протестите

Каквото сме казали, това ще направим, подчерта Тошко Йорданов 

19.04.2021 | 11:15 Редактор: Тодор Петров

"Още преди изборите заявихме, че в коалиции с парти на статуквото няма да влезем. Ако изобщо може да се стигне до кабинет, той е с другите две партии от протестите. Каквото сме казали, това ще направим", заяви депутатът Тошко Йорданов от "Има такъв народ" след консултациите при държавния глава Румен Радев.

Той добави, че ще дадат отговор дали ще предложат състав на правителството едва след получаване на мандата от президента.

"Всяка партия трябва да носи отговорност пред хората, които са ѝ гласували доверие. Ще направим това, което сме казали още преди изборите", лаконичен бе Йорданов на краткия брифинг след срещата на ИТН с Радев.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
1 rate up comment rate down comment 0
Илиев
преди 2 години
Абсурдите се нижат един след друг.В подкрепа на Ради,ще напиша,че едва влезлите в НС и то с клизма,жадни за власт,тичат по студия и сайтове,да се "жертват" за премиер министри,министри на правосъдното ведомство.Най напористи са Хр. Иванов,Хаджи-адвоката,Т.Дончева,все едва прескочили "бариерата" екземпляри,като изключа Хр. Иванов. Когато си последна дупка на кавала,ти просто чакаш,някой да се сети да я "натисне". Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 2 години
1
4 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
Този Хаджигенов много лошо впечатление ми направи в парламента. Уж идват със заявката, че са по-добри от Борисов, а се държа и обижда по същия просташки начин. Много показателно... Сигнализирай за неуместен коментар