Месец без следа от изчезналите баща и син край Копринка, близките губят надежда

Направени са обходи с горски служители и следови кучета

02.04.2021 | 19:50 Редактор: Жаклина Иванова

Без следа от изчезналите баща и син от близо месец. Последната връзка с тях е на 5 март. Роднини и полиция продължават издирването.

Роднините на Божидар и малкия Ангел губят надежда за намирането им, след като от 28 дни няма връзка с тях. Последно бащата качил детето на сребриста кола и тръгнали към един от магазините в казанлъшкото село Копринка. 

"Надяваме се да се появят живи и здрави. Не знаем вече какво да очакваме след 28 дни", коментира сестрата на Божидар - Мария. 

"Но все пак се молим нали на всички, които ни гледат и ни чуват да ни помогнат поне с издирването или нещо ако чуят, ако видят - да съобщят", споделя Лилия. 

Майката на малкия Ангел отправи призив, ако някой види сина ѝ, да позвъни в полицията.

"Обадете ни се. Чакаме все пак, нещо да се случи - да се върнат живи и здрави. Моля ви се, помогнете ми. Да се връща детето ми, да се върне мъжът ми", споделя майката на Ангел Джеврие. 

Бащата и братът на Божидар също са се върнали от чужбина и участват в издирването. Полицията е направила няколко претърсвания в района. Направени са обходи с горски служители и следови кучета. С дрон е обходен и районът на язовир Копринка, който се намира в близост до селото, но следа от изчезналите все още няма. Издирването на бащата и сина продължава. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години