БСП-София направи първи номинации за депутати

За водач на листата в 25 МИР бяха номинирани Нинова и Паргов

26.01.2021 | 15:04 Редактор: Тодор Петров
БСП-София направи първи номинации за депутати

Пет районни организации на БСП-София проведоха своите номинационни конференции. За водач на листата в 25 МИР бяха номинирани Корнелия Нинова и Калоян Паргов от конференциите в "Надежда" и "Люлин".

Организацията в "Средец" посочи за водач на листата в 24 МИР Калоян Паргов и Георги Свиленски. Социалистите от "Изгрев" избраха Христо Проданов, съобщиха от партията.

Район "Средец" е издигнал още Димитър Данчев, Крум Зарков и Христо Проданов, без да посочва за кой избирателен район.

Сред номинираните за народни представители от район "Изгрев" са Благовест Кирилов – председател на Управителния съвет на Българската асоциация на секторите софтуер и изнесени услуги, Момчил Неков – бивш евродепутат и Стоян Мирчев – народен представител в 44-то НС.

Район "Искър" заложи на председателя си Борис Цветков - бивш народен представител и общински съветник от БСП, председател на градската организация на Българския антифашистки съюз.

Район "Надежда" постави сред избраниците си кандидата за районен кмет от 2019 г. Стоян Цветков, който достигна до балотаж. В "Средец" сред посочените за депутати са дипломатът Володя Нейков и младият международник Николай Маринов.

Част от номинирани в "Люлин" са кандидатът за кмет на района от БСП Мая Александрова, която през 2019 г. се класира на балотаж и координаторът на Градската организация за 25 МИР Станислав Младенов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 

1
0 rate up comment rate down comment 1
Симеон Илиев
преди 2 месеца
Предложенията са супер избираеми. За Перник Стефан Стефанов Кръстев с авторитет и влияние в Областта и силно избираем. Сигнализирай за неуместен коментар