Борисов към Заев: Винаги сме готови да помогнем на най-близките приятели

Премиерът благодари на всички медицински работници и пожела здраве на европейците

23.12.2020 | 11:38 Редактор: Радостина Димитрова
Борисов към Заев: Винаги сме готови да помогнем на най-близките приятели

Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели. Това казах на премиера Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с осигуряване на ваксини срещу Ковид-19.

Това написа във Facebook премиерът Бойко Борисов и сподели поста на колегата си от Северна Македония, който пък определи действията като изключителен акт на приятелство към македонския народ.

Ситуацията е наистина тежка и трябва да се подкрепяме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-важен и ще положим всички усилия да го съхраним, каза още премиерът Борисов.

Министър-председателят благодари и на всички медицински работници.

С колегите от Council of the European Union благодарим на всички медицински работници в Европа за огромните усилия, които полагат за живота и здравето на хората. Годината беше много тежка за всички. Но заедно ще се справим с предизвикателствата. Ние трябва да бъдем максимално солидарни, максимално дружни, максимално обединени в справянето с тази изключителна пандемия", написа Бойко Борисов и пожела здраве и по-добра 2021 г. на всички европейци.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

 


1
0 rate up comment rate down comment 1
Нина
преди 3 години
Кледни празници са сега- трябва да има мир и любов Сигнализирай за неуместен коментар