Investor Finance Forum: Инвестиционни стратегии и финансиране на малък и среден бизнес

Годишната финансова конференция ще се излъчва на живо на Investor.bg

01.12.2020 | 11:35 Редактор: Юлия Христова
Investor Finance Forum: Инвестиционни стратегии и финансиране на малък и среден бизнес

Печеливши инвестиционни стратегии и финансиране на малък и среден бизнес – във фокуса на Investor Finance Forum, на 3 декември. Годишната финансова конференция ще се излъчва на живо на Investor.bg, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria и каналите на Investor Media Group.

Тази година заради пандемията от Ковид-19 деветото издание на най-голямото събитие на финансовата и инвестиционната общност в България и региона Investor Finance Forum ще се проведе в нов, хибриден формат от онлайн дискусии и телевизионно студио.

Сред акцентите на Investor Finance Forum ще бъдат успешните инвестиционни стратегии на 2020 година. Експерти ще коментират кои са най-перспективните сектори и кои са печелившите инвестиционни стратегии. Модератор на темата ще бъде Красимира Паунина, изпълнителен директор, Select Asset Management, а участие ще вземат Боряна Рачева – Йотова, старши вицепрезидент, FactSet; Александър Правиц, директор за ЦИЕ и Средиземноморието, Schroders. За печелившите инвестиционни стратегии за 2020 година в студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще говорят Павел Николов, изпълнителен директор и член на съвета на директорите в "ЕвроФинанс“ и Асен Стойчев, заместник-директор "Частно банкиране“, FiBank.

Друг акцент в деветото издание на Годишната финансова конференция, организирана от водещия финансов сайт Investor.bg, ще бъде финансирането на малкия и среден бизнес. Александър Георгиев, изпълнителен директор и зам.-председател на УС на Фондът на фондовете и Маню Моравенов, изпълнителен директор на Българска фондова борса ще разяснят възможностите за финансово обезпечаване на малките и средните компании.

В рамките на хибридното събитие ще бъдат обсъдени българските технологични компании на борсата; как технологиите промениха финансовата индустрия; как се справя застрахователният сектор по време на пандемия и какви са очаквания от финансовите пазари през 2021 година.

Повече за темите и участниците може да разберете на https://financeforum.investor.bg/, където може да се регистрирате за събитието.

Събитието се провежда с генералното партньорство на Първа инвестиционна банка и подкрепата на "Фондът на фондовете“,  Amundi Asset Management, Telelink Business Services, Schroders, Software Group, ЕвроФинанс, ActivTrades, Българска фондова борса, Централен Депозитар, TBI Bank.

Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Dnes.bg, списание BusinessGlobal.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

1
0 rate up comment rate down comment 0
Нина
преди 3 месеца