Борисов: Заедно с лекарите, полицаите са нашата най-силна опора

Това написа министър-председателят в профила си в социалната мрежа Facebook

08.11.2020 | 10:20 Редактор: Георги Камарашев
Борисов: Заедно с лекарите, полицаите са нашата най-силна опора

Благодаря на полицаите, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook по повод Архангеловден.

"На професионалния празник на полицаите искам да им благодаря, че в тези тежки месеци заедно с лекарите са нашата най-силна опора. Преживяха и изтърпяха много. Винаги бяха на първа линия срещу вируса, където рискът е най-голям. Далеч от дома и семейството. Но дори и за миг не отстъпиха. Дори когато бяха атакувани от провокатори", се казва в публикацията на министър-председателя.

Борисов подчерта, че ще работи за подобряване на условията за работа на полицейските служители.

"Пожелавам им здраве и сили, за да продължим заедно да се борим срещу престъпността и контрабандата. Полицаите имат моето огромно уважение и ангажимент непрекъснато да подобряваме условията им за работа.
На Архангеловден празнуват и много именици. Бъдете здрави и благословени!", допълни Борисов.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


4
2 rate up comment rate down comment 1
Тиквата
преди 3 години
Народът мрази диктатора и неговата милиция, която тормози, бие и пребива гражданите. И реват за по-високи заплати. И аз искам да взимам голяма заплата като милиционерската, 20 заплати при пенсиониране и максимална пенсия като джандарите.Благодарение на милицията останалата част от народа получава най-ниските пенсии в Европа.Милиционерите изядоха пенсионния фонд Сигнализирай за неуместен коментар
3
2 rate up comment rate down comment 1
ТЪП, ПО-ТЪП, НАЙ-ТЪП
преди 3 години
2
2 rate up comment rate down comment 1
ДА ЖИВЕЕ МИЛИЦИЯТА
преди 3 години
ЕДИНСТВЕНАТА ОПОРА НА ДИКТАТОРА!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 1
popa
преди 3 години
Докторите поне не ни бият ! Уникална мисловна дейност на всеки самозабравил се диктатор! Учените творящи с години наука и техника нямат значение. Щом има полиция и войска друго не му трябва!!!!!!! НАГЛЕЦ ! Сигнализирай за неуместен коментар