Евродепутат за протестиращите: Това са простаци, лумпени

СДС води разговори с ГЕРБ за предстоящите избори

10.10.2020 | 17:15 Редактор: Ралица Братанова

В 93-тата вечер на антиправителствени протести, традиционното шествие вместо към Орлов мост отиде пред сградата на обществената телевизия, където протестиращи блокираха евродепутата Андрей Новаков.

По отношение на протестите евродепутатът Александър Йорданов каза:

"Няма такова нещо. Всичко е нормално в България. А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени".

Той направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент, като я обяви за "пасквил" и обясни поведението на евродепутатите така:

"Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение. Той иначе защо влиза в партии?".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
 


4
1 rate up comment rate down comment 0
Баце
преди 3 години
Тоя забрави ли неговите протести и луканковите гладни стачки. Как ли мило ще бъде обгрижен щом се срещне с *** Сигнализирай за неуместен коментар
3
1 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 3 години
Това не е кой да е а представител на СДС Дори не мога да опиша разочарованието си. Сигнализирай за неуместен коментар
2
2 rate up comment rate down comment 2
Нина
преди 3 години
Но е прав,колкото и да не Ви се харесва, г-н Анонимен... Сигнализирай за неуместен коментар
1
4 rate up comment rate down comment 4
анонимен
преди 3 години
Четете и мислете,какъв *** сте изпратили в Брюксел.Това е изгнила отломка от някогашната партия,която сложи началото на ограбването на държавата чрез т. нар. приватизация.Ал.Йорд.никога не е обичал обикновените хора.Това чудо живее в негов си свят,свят на келепира. Сигнализирай за неуместен коментар