От HelpBook: Разбитите пешеходни настилки в София

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата

26.09.2020 | 08:50 Редактор: Анисия Иванова
От HelpBook: Разбитите пешеходни настилки в София

Възмутен наш потребител изпрати сигнал в платформата на Helpbook.info за ужасното състояние на терена пред жилищен блок в кв. Хаджи Димитър. Ето какво гласи оплакването: „Искам да подам сигнал за тротоарен плочник, намиращ се пред блок 117, вх. Б, в ж.к. Хаджи Димитър, който е в безобразно състояние от много години. Като изключим естетичната страна на състоянието на плочника, той създава потенциална опасност за гражданите, преминаващи през него, за майки с детски колички (всъщност преминаването им е невъзможно), както и за живущите във входа.

Подавани са многократни сигнали, отговорът на които е бил да изчакаме гласуване на бюджет за следващата година. И така година след година. Дано и този път отговорът да не е в този аспект. Очакваме съдействие и действие от Ваша страна“

Не по-малка опасност представлява пешеходен участък на друг столичен булевард. Настилката представлява павета, които са напълно разбити - пропадания, издигания около шахти и дървета. Молбата е за спешен ремонт, за да не се стигне до неприятни инциденти, особено в тъмната част на денонощието.

Ако видите нередност, с която се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info!

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК