Черен ден: Тежки катастрофи с жертви белязаха последния работен ден

Пиян шофьор на ТИР разсипа каси бира в района на Карнобат

04.09.2020 | 14:01 Редактор: Искра Ангелова

Тежки пътни инциденти с жертви и пострадали белязаха днешния ден. Интензивен е трафикът на места в страната в последния работен ден, преди предстоящите три почивни дни.

14-годишно момче катастрофира в Добрич, загинаха двама тийнейджъри. Непълнолетният е управлявал служебния автомобил на баща си в компанията на още 5 момчета. Заради висока скорост се блъска стълб, като помита мантинелите в разделителната ивица на булеварда. 

От удара на място загива единият младеж, а вторият е издъхнал на път за болницата.

Пробата за алкохол на 14-годишния Руслан е отрицателна, а той ще бъде привлечен към наказателна отговорност за причиняване на смърт на повече от едно лице.

Катастрофа и край Карлово. Мъж и жена загинаха в село Куртово. Тежкият инцидент е станал тази сутрин на Подбалканския път София-Бургас.

На място са загинали шофьорът на единия автомобил, който е на 36 години, както и 74-годишна пътничка от другата кола.

Мъжът, който е шофирал, е откаран в болница. По първоначални данни - причината е несъобразена скорост и загуба на контрол.

Единият автомобил е попаднал в мокър участък и е влязъл в лентата за насрещно движение.

А друг инцидент блокира блокира движението в района на Карбонат в района на АМ "Тракия". Пиян шофьор на ТИР разсипа каси бира на аутобана и го затвори за 4 часа и половина.

50-годишният шофьор от Харманли е тестван за алкохол, а дрегерът е отчел 1,76 промила. Към обяд товарът беше отстранен от пътя.

Вижте повече в репортажа на Натанаил Раичков.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК