Легендата Васил Найденов на 70: Трябва да се живее на бързи обороти

Изпълнителят отбелязва юбилея си в тесен приятелски кръг

03.09.2020 | 19:27 Редактор: Георги Камарашев

Емоционален и скромен – Васил Найденов отбелязва 70-годишния си юбилей в тесен приятелски кръг. Споделя, че за него всяка среща с публиката е повод за празник.

"Неусетно почти станах на 70, пътувайки, забавлявайки се, псувайки и какво ли не правих в живота... Научих се да гледам смешната страна, защото ако се задълбочаваш в негативите става страшно. Може би човек трябва да гледа по-позитивно на живота, защото е много къс", каза Найденов в специално интервю за Bulgaria ON AIR

Разказва, че пътят към успеха е трънлив, а любовта на хората се печели с искреност и всеотдайност. 

"Може би трябва докато човек е здрав, да има какво да им каже на хората. Тук не става дума за пари.. какво да чакаш да умираш ли?", попита реторично изпълнителят.

Цената, която плаща Васил Найденов за известността е висока. И споделя, че един живот не е достатъчен, за да сбъдне всичките си мечти. 

"Много неща не съм постигнал, но едва ли ще ги постигна, защото няма за кога, късно е, минават годините, много бързо. Има нужда човек така да разсъждава, но и утре е ден", сподели още той.

И все пак Васил Найденов гледа на живота с позитивни очи. А равносметката навръх 70-годишния му рожден ден е, че трябва да се живее на бързи обороти. 

"Понякога съм даже хулиган. Колкото и смешно да звучи макар, че не го показвам, човек съм с наивинитет, и го пазя, обичам публиката по някакъв начин, това не е куртоазия и не защото получавам пари. А животът си определя само с една дума", допълни изпълнителят.

Вижте повече в специалното интервю на Теодора Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК