Helpbook: Нов строеж на Витоша, а пред него камари от боклуци

Ако видите проблем, подайте онлайн сигнал в платформата

18.08.2020 | 16:31 Редактор: Анисия Иванова
Helpbook: Нов строеж на Витоша, а пред него камари от боклуци

Продължаваме да получаваме сигнали в платформата на Helpbook.info за нарушаване на изискванията за провеждане на строителна дейност в различни квартали на столицата. Изпратиха ни снимки от голям строящ се комплекс в район „Витоша“. На тях се виждат камари с отпадъци до оградата на сградата, които са както строителни, така и химически.

В кв. „Манастирски ливади“ продължават да се извършват шумни строителни дейности, като по никакъв начин не се спазват часовете за почивка, освен това никой от работниците не носи каска, пише и друг потребител.

Получихме и молба, придружена със снимки, за пътя в кв. „Горуньово“ в курортното селище Рибарица. Настилката е стара и амортизирана, което създава затруднения по преминаването на автомобили и пешеходци. Искането е при първа възможност да бъде положен асфалт.

Това са само част от получените сигнали през седмицата. Ако видите проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Снимка: HelpBook

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК