Изтече нов запис с глас, наподобяващ този на премиера

Предполагаемият друг участник в разговора е Томислав Дончев

29.07.2020 | 13:35 Редактор: Ивет Арабова

Пореден запис с глас, който наподобява този на премиера Бойко Борисов. Аудиофайлът носи името "Баце и Томи", като се предполага, че другият участник в разговора е вицепремиерът Томислав Дончев, чийто глас е силно приглушен. Обект на разговора е президентът Румен Радев. Автентичността на записа не е потвърдена.

Разговорът, който изобилства с нецензурни квалификации по адрес на държавния глава, продължава четири минути и половина. Предполага се, че разговорът се е провел в края на 2018 г. или началото на 2019 година, тъй като се обсъждат протестите срещу цените на горивата, застраховката "Гражданската отговорност” и данъците на автомобилите, както и предстоящите евроизбори. 

Това е поредният запис, за който се предполага, че е с участието на министър-председателя. В началото на юни изтече разговор , в който премиерът използва нецензурни изрази по адрес на председателя на парламента, заканва се "да изгори" евродепутат и коментира сделката за придобиване на едно от електроразпределителните дружества. Две седмици по-късно изтече друг запис на премиера, за който се допуска , че е с участието на бизнесмена Валентин Златев. В интернет се появиха и серия от снимки и видеоклип от служебната резиденция на Бойко Борисов в кв. "Бояна", на които се вижда чекмедже с банкноти и пистолет.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


3
4 rate up comment rate down comment 1
Прав е Борисов.
преди 3 години
Президента е ***, сее вражда и омраза. Сигнализирай за неуместен коментар
2
5 rate up comment rate down comment 5
Много е добър .....
преди 3 години
Щеше да е невероятно убедителен ако можеше да имитира и емоционалния фалцет на Бойко. Всички сме чували как като набере Бойко сменя темпото на говорене, влиза в горния регистър с фалцет и прави специфични за изказа му паузи. В тази държава музиканти няма ли да анализират записа. Сигнализирай за неуместен коментар
1
9 rate up comment rate down comment 1
О, Шипка !
преди 3 години
"Грабвай компромата !", някой си изкряска, и флашките покрити хвръкнаха завчаска ! Сигнализирай за неуместен коментар